Kas yra PhD Advanced Mass?

„Advanced Mass“ yra rimtas jėgos sporto atletams sukurtas produktas tinkamas vartoti ir žmonėm siekiantiem pakeisti valgį kokteiliu ar siekiantiem masės prieaugio. Pažangioje sudėtyje yra baltymų, kokybiškų angliavandenių ir papildomų ingredientų, tokių kaip MCT aliejai gaunami iš kokosų aliejaus, kreatino kuris dar labiau padės formuojant raumenis ir auginant jėgą.

Kam skirtas PhD Advanced Mass?

„Advanced Mass“ yra specialus papildas sukurtas auginti raumenų masę, ypač turintiems problemų su per greita medžiagų apykaita. Tiekiantis didžiulę 1 146 kalorijų porciją (3 šaukšteliai) PhD Advanced Mass gaineris nepaliks abejingų. Pažangus maistinių medžiagų mišinys aprūpins jūsų organizmą visomis svarbiausiomis medžiagomis, reikalingomis atstatyti savo raumenyną, bei fizines savybes (jėgą, energiją, ištvermę).

Produkto privalumai:

Pakavimas ir maisto ruošimas dienos metu gali užtrukti daug laiko ir tapti varginantis, po treniruotės pavalgyti taipogi ne visada yra laiko, apetito ar galimybių.  „Advanced Mass“ leidžia suvartoti jums reikalingas kokybiškas kalorijas patogiausiu būdu. Kadangi „Advanced Mass“ savo sudėtyje turi solidų kiekį angliavandenių (188 g), atsistatymo procesas prasideda iškart, nuo pirmo gurkšnio. Kartu su angliavandenių mišiniu pridedami 50 g baltymų, kurie suaktyvina baltymų sintezę, kad užtikrintumėte optimalų atsistatymą ir galėtumėte sportuoti vis dažniau, o treniruotės teiktų didesnę naudą.

SKI020
1 Vienetas

Jums taip pat gali patikti

Peržiūrėkite susijusius produktus.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Peržiūrkite kategorijos produktus.
Produktas pridėtas į palyginimą